fbpx

MAURTEN GEL 160

4,5045,00

Energija supakuota į natūralų hidrogelį – biopolimerinę matricą, kuri dažniausiai naudojama maisto pramonėje kaip tirštiklis ir struktūrizatorius.Hidrogelio struktūra neleidžia angliavandeniams suskaidyti skrandyje, kur prarandama dauguma maistinių medžiagų, todėl hidrogelis sėkmingai pasiekia žarnyną, kur ištirpsta išskirdamas angliavandenius. Toks angliavandenių pasisavinimas nedirgina skrandžio.

Maisto pramonėje dešimtmečius naudotos dvi maistinės skaidulos Alginatas ir Pektinas yra pagrindinės Maurten hidrogelio technologijos sudedamosios dalys. Alginatas išgaunamas iš rudųjų dumblių ląstelių sienelių, o pektinas dažniausiai randamas natūraliuose maisto produktuose, tokiuose kaip obuoliai, citrinos, morkos ir pomidorai.

Įprastai žmogaus organizmas per valandą pasisavina apie 60 gramų angliavandenių, tačiau vartojant gliukozę ir fruktozę santykiu 0,8:1 organizmas gali pasisavinti net iki 100 gramų angliavandenių per vieną valandą.

Vienoje porcijoje yra net 40 gramų angliavandenių – tai labai didenis svorio ir energijos santykis. Gelis pagamintas iš 6 natūralių ingridientų, be jokių dažiklių, koncervantų ir kvapiųjų medžiagų.

  • nutolina nuovargio jausmą;
  • greitas energijos šaltinis krūvio metu;
  • sudėtyje tik šeši ingredientai ir jokių dažiklių ar konservantų;
  • vienoje porcijoje yra 40g angliavandenių;
  • tinka veganams ir vegetarams.