fbpx

Hoka Mach X 2 Men’s 1155119-FCT

189,00

„Hoka Mach X 2“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško universalių treniruočių batelių, kuriuose dera didelis komfortas ir dinamiškas spyruokliavimas. Jie puikiai tiks ilgesnėms distancijoms, įskaitant maratono distanciją įveikti. Naujausiame leidime įdiegta naujovių, įskaitant mažesnį svorį nei jo pirmtako.
Naujas kvėpuojantis, austas batviršis su atviru tinkleliu pagerina ventiliaciją, o plonas prigludęs liežuvėlis apsaugo pėdos viršų nuo raištelių trinties. Minimalistinė kulno atrama užtikrina stabilų bėgimo žingsnį ir saugumą.
„MetaRocker“ technologija palengvina pėdos riedėjimą ir palaiko dinamišką veikimą. Vidpadis yra trijų sluoksnių konstrukcijos, įskaitant viršutinį reaguojančio PEBA putų sluoksnį, kuris amortizuoja ir prideda energijos su kiekvienu žingsniu. Vidurinį sluoksnį sudaro „Pebax®“ plokštelė, kuri pagerina dinamiką ir energijos grąžinimą, kartu apsaugodama nuo pernelyg minkšto bėgimo pojūčio. Apatinis putplasčio sluoksnis suteikia stabilumo neprarandant lankstumo.
Ant pado strategiškai išdėstyta guma padidina bato patvarumą, taip pat užtikrina puikų sukibimą.

Svoris: 266 gr.

Pėdos tipas: Neutrali

Pado nuolydis: 5mm