MAURTEN GEL 160
€4,50 – €45,00
Maisto pramonėje dešimtmečius naudotos dvi maistinės skaidulos Alginatas ir Pektinas yra pagrindinės Maurten hidrogelio technologijos sudedamosios dalys. Alginatas išgaunamas iš rudųjų dumblių ląstelių sienelių, o pektinas dažniausiai randamas natūraliuose maisto produktuose, tokiuose kaip obuoliai, citrinos, morkos ir pomidorai.
Įprastai žmogaus organizmas per valandą pasisavina apie 60 gramų angliavandenių, tačiau vartojant gliukozę ir fruktozę santykiu 0,8:1 organizmas gali pasisavinti net iki 100 gramų angliavandenių per vieną valandą.
Vienoje porcijoje yra net 40 gramų angliavandenių – tai labai didenis svorio ir energijos santykis. Gelis pagamintas iš 6 natūralių ingridientų, be jokių dažiklių, koncervantų ir kvapiųjų medžiagų.
- nutolina nuovargio jausmą;
- greitas energijos šaltinis krūvio metu;
- sudėtyje tik šeši ingredientai ir jokių dažiklių ar konservantų;
- vienoje porcijoje yra 40g angliavandenių;
- tinka veganams ir vegetarams.